bol

Op 16 juli is mijn gsm van 660 euro aangekomen in mijn afhaalpunt Delhaize. Toen ik dit pakket open maakte zag ik dat hier helemaal geen gsm inzat maar een pot saus en dat de doos met lijm dichtgeplakt is geweest.

Ik heb dit onmiddellijk gemeld bij bol.com die een onderzoek zouden starten. Een week later ha dik nog steeds niets vernomen of een terugstorting ontvangen dus contacteerde ik bol.com zelf die vertelden dat het onderzoek op niets uitkwam en dat ik de pot saus retour moest sturen om mijn geld te mogen ontvangen.

Ondertussen zijn we bijna een maand later en heb ik nog steeds geen gsm, geen geld terug en dit alles zonder compensatie terwijl ik meteen na het onderzoek dit zou moeten krijgen in plaats van een pot saus terug te sturen? Dit is schandalige klantenservice.

Update: dit probleem is niet naar wens opgelost bol.com! Jullie "oplossing" is dat deze donderdag alles terugbetaald zou zijn maar we zijn nu vrijdag en er is mij weer niets laten weten!

Beste KrabNevel,

Bedankt voor je review. Inmiddels heb je contact met ons gehad en is de kwestie naar wens opgelost.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol