AlgemeenHet is eenvoudig om iets te bestellen. Als het op voorraad is worden levertijden nageleefd. Verpakking liet te wensen over en ik heb mijn vraagtekens bij of het product nieuw is.
Het doosje was aan de verkeerde kant open gemaakt en daar waren de flappen losgescheurd. Daarnaast was het kaartje dat erbij zit gescheurd en de handleiding verfrommeld.
Als ik een nieuw product bestel, dan verwacht ik ook een nieuw product. Niet iets dat overduidelijk al uit de verpakking is geweest en ook nog eens zonder beleid is terug gestopt.
Het geheel kwam in een stevige kartonnen doos aan. Dus dat ging goed.
De doos was ook goed opgevuld met bruin papier. Maar zoveel dat de doos van de Raspberry Pi 4 plat werd gedrukt tot op de pin headers. Doordat het doosje al een deel van de stevigheid kwijt was (half open en ingedeukt) was ik bang voor de pin headers, maar alles lijkt het te doen (de mee bestelde PoE+ HAT doet zijn werk goed).
Dit is niet wat ik gewend ben van Kiwi Electronics, mijn vorige review was prima, maar dit vond ik slordig.
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal zo is gegaan als dat je verwachtte. Kun je ons laten weten om welke ordernummer het gaat? Want dan kunnen we achterhalen wat hier gebeurd is.
Wij versturen nooit tweedehands artikelen als nieuw. Deze vinden een andere weg naar klanten. We willen dit graag uitzoeken voor je.
Ik heb dezelfde dag nog gereageerd met een foto van het doosje en het ordernummer (wat ik ook bij de review had toegevoegd). Vorige week nog even een herinnering gestuurd, maar nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Dit valt me erg tegen. Kan er meer woorden aan vuil maken, maar het is niet anders.