AlgemeenEdit: Naar aanleiding van onderstaande review bericht gehad van Bol.com en er is een oplossing voorgesteld. Tevens zal men de betreffende verkooppartner verzoeken geen refurbished producten als nieuw te verkopen.
Als cadeau voor iemand een Yamaha MusicCast 50 gekocht. Laagste prijs conform pricewatch bij Bol.com (scheelt paar tientjes met andere leveranciers), dus daar ook de bestelling geplaatst. Blijkbaar niet helemaal opgelet, want het blijkt een zogenaamde "verkooppartner" te zijn genaamd Botom International, welke nota bene ook nog eens is uitgeschreven uit de KvK...
Tot overmaat van ramp heeft deze partij een gebruikt exemplaar opgestuurd (duidelijke krassen op de bovenzijde), terwijl het product als nieuw is verkocht. Het blijkt dat deze verkooppartner handelt in "refurbished" producten. Dat is prima maar het is prettig als Bol.com dat ergens vermeld, ik wil namelijk geen refurbished exemplaar.
Erg vervelend allemaal aangezien het een cadeau was voor iemand, ik kan nu weer de retour regelen en elders een nieuwe aanschaffen.
Bol.com hiermee geconfronteerd, zij geven aan dat ik bij de verkooppartner moet zijn. Schiet ik weinig mee op.
Beste Sport_Life,
Bedankt voor je review. Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn tot een gewenste oplossing gekomen.
Sheriva van bol.com