Kamera Express België

Na ruim 7 jaar was het tijd voor een nieuwe fotocamera, namelijk de compacte Canon Powershot SX740 HS (de opvolger van mijn Canon SX280 waarvan de scherpe zoomfunctie de grootste troef is, zo leerde ik tijdens een safari in Zuid-Afrika). In een review werd verwezen naar de website van Kamera Express. Ik bezocht de website en las dat er een filiaal vlakbij was, dus ideaal voor mij. Ook de juli-actie was mooi meegenomen. De informatie op de website is mijns inziens zeer volledig en gedetailleerd. Ik reserveerde de camera en dit verliep erg vlot en snel. Ik koos voor de optie van ophaling en betaling in de winkel.

Het personeel in het filiaal van Turnhout is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik bestelde de travel set, maar er ontbrak een item dat wel vermeld stond op de website (vandaar is het altijd een aanrader om de recente informatie over het apparaat even vooraf uit te printen ter controle). Dit werd gauw verholpen. De betaling ging vlot en ook al mijn vraagjes over het toestel werden beantwoord. Het enige minpunt vond ik dat ze mijn oude (nog werkende) camera niet (meer) konden aanvaarden. Ik hoop dat ik even veel plezier beleef aan dit toestel. Ik beveel deze winkel én de vlotte service zeker aan, en kom er in de toekomst graag terug.

Scorekaart voor Kamera Express België