123inkt.nl

Als je problemen hebt, geven ze niet thuis, helemaal als door hun geleverde printers niet werken

Eind 2019 een thuis printer bij 123inkt gekocht, die al in mei 2021 niet meer goed printte. Van alles geprobeerd, reinigingscartridges etc en uiteindelijk is de printer naar het servicecentrum retour gegaan, daar schoongemaakt en weer retour, maar 2 maanden later hetzelfde probleem. Weer met klantenservice contact gehad, die als 'oplossing' gaven dat ik dan toch maar originele cartridges moest gebruiken. Erg bijzonder, aangezien hun gehele business model juist draait op huismerk cartridges. Na veel boze mails en er expliciet op wijzen dat zij als verkoper wettelijk verantwoordelijk zijn voor contact met leverancier en garantie, heb ik de mogelijkheid gekregen om de printer retour te sturen tegen restitutie, waar ik overigens zelf om gevraagd heb. Al met al allesbehalve klantvriendelijk!

Goed dat je dit aangeeft, Eefje. We lichten de garantieprocedure graag aan je toe. Wanneer je printer binnen de garantietermijn niet goed meer werkt, verwijzen wij je door naar de fabrikant. Bij de support afdeling zitten gespecialiseerde medewerkers die het euvel met de printer mogelijk direct kunnen oplossen. Mocht het toch niet verholpen kunnen worden, nemen wij de garantie weer over en lossen het verder met jou op. Uit jouw bericht begrijpen wij dat dit inmiddels met jou is opgelost. Indien je hier verder nog vragen over hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Groetjes, Christianne van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk