computerzaak.nl

Voordelige winkel voor refurbished apparatuur.

Fijne laptop met als enige puntje van kritiek de stickers op de cijfers van het toetsenbord. Deze schitteren wat, maar zijn desondanks wel goed te lezen. Zo te zien zijn ze wel goed verlijmd, dus ik ga er van uit dat ze lang blijven zitten.

Het scherm van mijn Dell Latitude 7280 had wat stof achter het scherm of een clustertje dode pixels en ik kon de volgende dag in Arnhem er naar laten kijken.

Vriendelijk geholpen door Daphne en de laptop daar achter gelaten. Al snel het oordeel ontvangen dat het scherm kosteloos vervangen ging worden en dat het een paar dagen ging duren omdat ze -uiteraard- niet alles op voorraad hebben.

Keurig op de hoogte gehouden door de leverancier met betrekking tot de reparatietijd en wanneer het verstuurd zou worden.

Door drukte bij PostNL 2 dagen later geleverd, maar wederom keurig verpakt en zelfs een kaartje er bij van de medewerkster in Arnhem die mij geholpen had.
Attent!

Aanrader voor tweedehands apparatuur, omdat de service perfect is.

Stevige doos en laptop omwikkeld met bubbeltjes plastic en opgevuld met bruin papier zodat het geen kant op kan.

Het stof / de dode pixels maakten het scherm niet fijn bruikbaar en daar was alle begrip voor. Zowel via de mail als in de winkel.
Scherm werd zonder discussie vervangen, ondanks dat het een goedkope laptop was.
Het nieuwe scherm is ook niet perfect, maar dat mag je ook niet verwachten van een refurbished laptop; zeker niet voor de prijs die ik betaald heb.

Absolute aanrader!

Scorekaart voor computerzaak.nl