bol

Veel keuze en snel gevonden wat ik nodig had. Het product werd niet door Bol.com verkocht/geleverd maar door een partnerbedrijf.

Bestelling geplaatst op 27-07 12:58: het pakket zou de volgende dag geleverd worden. Eerste lever termijn 28-07 00:58: uw pakket wordt vandaag tussen 10:30 en 13:00 geleverd. Eerste wijziging 28-07 07:51: uw pakket wordt morgen tussen 10:15 en 12:45 geleverd. Tweede wijziging 29-07 08:27: uw pakket wordt morgen tussen 10:15 en 12:45 geleverd. Derde wijziging 30-07 07:50: uw pakket wordt vandaag bezorgd tussen 10:25 en 12:25. Het pakket is geleverd op 30-07 11:14. I.p.v. de volgende dag geleverd te krijgen, duurde het 3 dagen voordat het pakket geleverd werd. Ik heb in totaal 7 e-mails met levertermijnen en wijzigingen ontvangen. Is het anno 2021 zo ingewikkeld om een pakket op tijd te versturen?

Beste un1l0g1c,

Bedankt voor je review. Erg spijtig te vernemen dat je bestelling drie dagen later is bezorgd. Door drukte bij ons en de bezorgdiensten is je bestelling vertraagd geraakt en hebben wij de leverbelofte niet kunnen waarmaken. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Ondanks de vertraging, hoop ik dat je veel plezier van je bestelling hebt! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk