HelloTV

De medewerker met wie ik contact moest opnemen om de televisie te retourneren, verstrekt onjuiste informatie en probeert de klanten van PlatteTV te misleiden. De winkel houdt zich niet aan de eigen verkoopvoorwaarden en de Wet Koop op afstand die van toepassing is. Denk goed na of je hier wil bestellen.

De verzending geschiedt door PostNL en de doos heeft vrij grote deuken en krassen. Binnen de doos was de hoes van de televisie (deels) verscheurd en was het vulmateriaal een beetje vies/beschadigd.

Heel erg slecht! Hier kan ik niets anders over zeggen. Één van de medewerkers van de klantenservice die voor mij de bestelling had geplaatst en met wie ik contact moest opnemen om deze bestelling te retourneren, durft 25 Euro voor het ophalen van de televisie te vragen terwijl dat helemaal niet klopt. Op de website van PlatteTV staat duidelijk aangegeven dat je een artikel binnen de 14 dagen bedenktijd geheel kosteloos mag retourneren wat door een andere medewerker van de klantenservice eerder werd bevestigd. De vraag waarom ze opeens 25 Euro van me wilde hebben en waar die retourvoorwaarde op was gebaseerd, kon ze niet beantwoorden. Ik kreeg van haar ook te horen dat PlatteTV het aankoopbedrag op mijn creditcard niet kan terugstorten hoewel dat mijn betaalwijze is. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en dat duidt op incompetentie van de medewerker in kwestie. Ook worden mijn e-mails door haar of andere medewerkers niet beantwoord en word ik als klant niet geholpen.

Edit (27-07): Ik werd net door een medewerker van PlatteTV gebeld die me heeft verteld dat de defecte televisie kosteloos zal worden opgehaald. De terugbetaling zal volgens hem via de originele betaalwijze plaatsvinden.

Scorekaart voor HelloTV