Xstra Digital Storage

Ondanks de reviews een poging gewaagd op een MSI B550 Edge die (verkeerd) geprijsd stond voor 70 euro (170 normaal). Ik kreeg verassend de eerstvolgende werkdag een GLS track & trace code, pakket aangemeld. Echter is deze zending na een week niet van status veranderd. Mailtje gestuurd en ze vertellen me dat de nieuwe verzenddatum de 2e week van augustus is (maar het pakket zou al verzonden worden?). Dit moederbord is overal verkrijgbaar, het is gewoon oplichterij dus. Zou me niets verbazen als ze rentenieren op dit soort cashflow. Nu nog wachten op geld terug.

Levertijd is gebakken lucht. Na plaatsen van order kreeg ik de eerstvolgende werkdag een track & trace code, pakket aangemeld. Echter is deze zending na een week niet van status veranderd. Vervolgens zeggen ze dat de nieuwe verzenddatum de 2e week van augustus is (maar het pakket zou al verzonden worden?)

Levertijd schuiven ze 3 weken op zonder klantcontact. Extra ster omdat er iig gereageerd werd op mijn mail.

Scorekaart voor Xstra Digital Storage