Gereedschapcentrum.nl

Al verschillende keren besteld bij Gereedschapscentrum. Ik ken het bedrijf van eerdere bestellingen enkele jaren geleden. Destijds erg tevreden! Recent 3x gereedschap besteld. Overal lees je vandaag besteld morgen geleverd. Als echter blijkt dat een klein onderdeel van een grote order (boven de €1000,- vind ik best een grote order) niet voorradig is word je complete order achter gehouden, ongeacht of de levertijd van dat ene producht 1 of 5 weken is. Vervolgens bel je met de klantenservice. Zei vertellen me iedere keer als ik voor het eerst na een bestelling bel dat het handmatig verwerken van de voorradige producten minimaal 5 dagen duurt en dat ik beter kan wachten omdat de producten spoedig geleverd worden. Na een week weer contact op te nemen en te vertellen dat ik nog niks heb ontvangen kan het order in een keer wel handmatig ingevoerd worden en heb ik de spullen na 2 dagen in huis. Erg vervelend dat ik hier steeds zelf actie op moet ondernemen keer op keer. Als je het mij vraagt dan kan Gereedschapcentrum de klantervaring enrom omhoog schroeven door voorradige producten meteen uit te leveren. Ik ben op dit moment niet van plan om hier nog te bestellen.

Op de website word je gemotiveerd doordat er overal word verkocht met 'vandaag besteld morgen geleverd'. Na de bestelling is het tegendeel echter waar

Slecht bereikbaar, mensen die je te woord staan komen totaal niet dienstverlenend over.

Beste, bedankt voor je review. Helaas kan ik aan de hand van de ingevulde gegevens geen bestelling in ons systeem erbij pakken waardoor inhoudelijk reageren op je review helaas niet mogelijk is. Wel kan ik het volgende aangeven; wanneer je een bestelling plaatst met 1 of meerdere artikelen met een levertijd, wordt de bestelling pas verstuurd als alles voorradig is. Een deellevering is enkel mogelijk op verzoek van de klant en mits beide zendingen een minimale waarde hebben van € 50,- per zending. Mocht je nou een grote bestelling hebben geplaatst en is hetgeen wat niet op voorraad is onder de € 50,-, ook dan kunnen wij een deellevering voor je aanmaken. Wij hebben er voor gekozen om een deellevering alleen op verzoek van de klant aan te maken omdat wij in het verleden juist vaak meegemaakt hebben dat wij deelleveringen hadden aangemaakt terwijl klanten alles in 1 keer opgestuurd wilde krijgen. Excuses dat je dit als vervelend hebt ervaren. Voor verdere informatie over jouw bestelling, of als je nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice staat je dan graag te woord.

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl