Dustin Nederland | Zakelijk

Mini-PC van Asus besteld. Product zou op voorraad zijn met levertijd "1 werkdag".
Na 3 dagen mail "Product is uit het assortiment. We annuleren de order."

Daarnaast een "bijzondere" ervaring met de klantenservice, om ons adres gewijzigd te laten krijgen (zie hieronder).

Wat kansloos dit.

Je kunt bij Centralpoint niet zelf je adresgegevens invullen. Deze worden bij het aanmaken van een account opgehaald bij KvK en klaarblijkelijk daarna nooit meer ververst. Als het daarna wijzigt moet je een mail sturen.

Wij zijn in 2015 verhuisd. Bij Centralpoint stond nog een oud adres en bovendien ontbrak een stuk van het huisnummer.

Samenvatting mailwisseling:
- Ik: Mijn factuuradres klopt niet. Hier is het nieuwe adres. Willen jullie dat aanpassen?
- Centralpoint: Kunnen we niet aanpassen voor lopende orders. Staat op onze site.
- Ik: Prima, geen probleem, maar pas het dan aan voor komende orders.
- Centralpoint: Neem contact op met onze klantenservice (zonder vermelding van adres of telefoonnummer).
- Ik: Wil ik best doen, maar je had het zelf ook door kunnen sturen naar de juiste afdeling. Op jullie site vermelden jullie dat ik administratie@ moet mailen. Dat heb ik gedaan en nu weer (in de cc).
- Centralpoint: (geen reactie meer).

Een dag later was wel ons adres aangepast.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk