AlgemeenMijn slechtste aankoopervaring ooit. Als Samsung niet zo'n groot conglomeraat was, zou ik inmiddels denken dat ik opgelicht was. Ik wou dat ik de andere reviews hier gelezen had...
Via de webshop een telefoon en oordopjes besteld. Telefoon was op voorraad tijdens het bestellen. Dit bleek niet te kloppen. Ik ben inmiddels 3 weken, meerdere telefoontjes en whatsappjes met de helpdesk verder, maar ik kom niet verder dan "broken promises".
4x heb ik nu contact gehad. 1x via whatsapp en 3x telefonisch. Ongeveer elke week een keer gebeld. Iedere keer als ik bel schuift de levertijd ook een week op.
Ze beloven de oordopjes uit de bestelling te halen, want hoewel de telefoon over 4 (!) weken weer op voorraad zou zijn, zijn de dopjes nimmer meer leverbaar volgens de helpdesk. Dus ik heb 3x gebeld in de afgelopen 3 weken en een poging gedaan de dopjes uit de bestelling te halen, maar of dat gelukt is onduidelijk. Want ik krijg (1) geen nieuwe order bevestiging en (2) je kan de order niet inzien op je Samsung pagina. Die pagina werkt gewoon niet...
Tot mijn verbazing staan zowel de dopjes als de telefoon (S20 FE 5G) en de oordopjes (buds +) nu op direct leverbaar op de site.
Vanochtend kreeg ik ineens mail dat de telefoon ook weer op voorraad is. Wederom gebeld om te checken of m'n bestelling dan verstuurd zou worden. De helpdesk meldt dat dit een fout is op de site, want hij komt pas over 4 weken weer aan.
Na het inloggen zie je dat je een order hebt, maar de orderpagina zelf werkt niet bij Samsung. Het is dus gissen wat de status van je bestelling is.
Er zijn tot 3x toe beloftes gedaan; maar uiteindelijk gebeurt er niets. Wat ze wel goed kunnen zijn kortingscodes sturen om je te verleiden om nog wat te bestellen op de site.