Xstra Digital Storage

Eind juni heb ik, na alle negatieve reviews gelezen te hebben, een product besteld bij deze shop. Dit product zou op voorraad zijn. Vlak daarna heb ik gebeld om te vragen wanneer het product geleverd zou worden; dit zou een week na de besteldatum worden. Nadat deze datum niet gehaald werd kreeg ik een nieuwe datum te horen (meer dan een week later). Deze datum is ook niet gehaald. Ook hier werd ik alleen over geïnformeerd op navraag. Ik heb hierover proactief geen communicatie gekregen. De uiteindelijke leverindicatie werd eind juli (een maand na het bestellen). Hierop heb ik mijn bestelling geannuleerd.

Goed om te weten: bij dit betreffende product staat op dit moment (voor dezelfde prijs als twee weken geleden) een levertijd van 8 dagen genoemd. Wetend dat eind juli niet over 8 dagen is kan dit dus niet kloppen.

Enige positieve noot (vandaar de tweede ster): ik ben per e-mail en telefoon snel, vriendelijk en netjes te woord gestaan. Helaas klopte er weinig van de ontvangen informatie.

Ik ben netjes te woord gestaan.

Scorekaart voor Xstra Digital Storage