Samsung.com

Op zondag 27 juni bestel ik een S21 op de Samsung webshop. De telefoon was meteen leverbaar en volgens de bevestigingsemail zou deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat ik hem op maandag 28 juni in huis zou hebben. Op dinsdag 29 juni was ik nog steeds niet door DHL gecontacteerd. Ook geen enkele communicatie van Samsung. Na vergeefs via Whatsapp contact te zoeken met Samsung, naar de webshop gebeld. Blijkt dat de telefoon helemaal niet op voorraad was, maar "waarschijnlijk in de volgende fabriekslevering" van vrijdag 2 juli zou zitten. Op vrijdag 2 juli weer gebeld, en de levering wordt nu doorgeschoven naar "midden-juli, maar we kunnen geen garantie geven".

In het kort, een webshop die geen idee heeft van zijn eigen voorraad, geen idee van zijn eigen leveringstijden en totaal niet uit zichzelf communiceert dat er een vertraging is,

Nadat de telefoon niet geleverd werd, heb ik de order geannuleerd, en we zouden ons geld binnen 5 dagen terugkrijgen. Ik heb dus nog steeds geen geld terug, en vandaag weer eens gebeld. Blijkt dat "2 mensen hebben de opdracht tot annuleren ingevoerd, maar dit is nog niet door het systeem geaccepteerd". En geld terug gaat nu 10 werkdagen kosten.

Dus: intern het niet voor elkaar krijgen om een order te annuleren, en het niet voor elkaar krijgt op redelijke termijn het geld terug te storten.

Scorekaart voor Samsung.com