Wehkamp

Bestelling was makkelijk geplaatst. Daar gaat in de regel weinig aan fout. Het wordt pas een probleem als de bestelling geleverd moet worden. En dan blijkt dat Wehkamp totaal géén problemen kan oplossen en er weinig care aan de customer afdeling te bekennen is.

Wasmachine en droger besteld. Levering via Dynalogic (helaas). Op de dag van levering (tussen 08:00 en 22:00) krijgen we ineens een melding van onze video deurbel. Opname van een bezorgen die voor ons huis staat te kijken en vervolgens weer wegloopt. Wij direct met Dynalogic gebeld. (0900 45ct pm) en na tien minuten wachten kregen we iemand te spreken die melde dat we niet thuis waren. De zeer onvriendelijke persoon aan de telefoon kon niets voor ons beteken. Zelfs op video opname bewijs dat de bezorger niet heeft aangebeld.

Wehkamp kon niet niets betekenen. Na aandringen wilde Wehkamp uit coulance ons geld wel terug storten. Dus als de bezorger de boel belazerd wij dit kunnen aantonen en er ook nog iets bestaat als wet kopen op afstand, praat Wehkamp over coulance. Voor ons geen Wehkamp of Dynalogic meer.

Goedenavond,

Wat vervelend dat u een slechte ervaring hebt gehad met een levering van ons. Ik kijk graag met u mee wat ik nog kan betekenen hierin. Zou u een link van dit bericht samen met uw e-mailadres en geboortedatum door kunnen mailen naar het e-mailadres socialmedia@wehkamp.nl. Wij staan u via dit e-mailadres graag verder te woord.

Webcareteam Wehkamp

Scorekaart voor Wehkamp