HardwareWebwinkel.nl

De website is functioneel, producten zijn ok te vinden. Het gebruikt alle veel voorkomende betaalmethoden.

De levering zou 2-3 werkdagen duren, maar na 6 dagen had de winkel nog niets laten weten. Op dat moment heb ik de order geannuleerd want ik had de spullen tegen die tijd al ergens anders gekocht. Een uur na die mail werden de producten 'spontaan' verzonden. De klantenservice claimde hier niets meer aan te kunnen doen, ook al was de order voor verzenden al geannuleerd. De klantenservice was absoluut onbehulpzaam en vaak ronduit onbeschoft, inclusief mails met ALL CAPS.

Uiteindelijk heb ik de order bij de pakketservice geweigerd en na een aantal mails werd het orderbedrag met veel protest teruggestort, maar de verzendkosten werden hiervan ingehouden. Normaal zijn de retourkosten zelfs voor rekening van de winkel. Ik heb het er bij laten zitten om van het gezeur af te komen.

Voor standaard orders zal de winkel misschien ok zijn, maar als er ook maar iets anders loopt is de kinderachtige klantenservice compleet waardeloos. Ik koop hier nooit meer wat.

De klantenservice zou *winkel*service moeten heten want voor de klant doen ze helemaal niets.

Goedenavond,

Het spijt me dat u een negatieve ervaring heeft, maar dit klinkt niet echt als onze werkwijze. Heeft u voor mij een ordernummer zodat ik hier onderzoek naar kan doen? Zou u contact met me op kunnen nemen op info@hardwarewebwinkel.nl dan wordt dit meteen even opgepakt.

Maurice van Rooij - HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl