AlgemeenKoop hier niet, zowel je consoles als spelletjes:
Eerst van al je console hier niet kopen, reparatie duurt hier ontzettend lang als er iets mis is. Ik stuurde mijn switch op die game mania me zelf defect toeleverden en moest deze 2 maand kwijt zijn. Ze ruilen deze enkel om binnen de 2 weken maar aangezien er iets met de joycon defect was wat ik niet wist omdat ik niet ervaren was met de console was ik een weekje telaat en was ik hem dus ontzettend lang kwijt. Vervolgens snap ik niet dat je hier nog spelletjes koopt. Letterlijk overal zijn deze goedkopen. Bij winkels zoals Dreamland en bol en carrefour kan je per spel 5 a 10 euro besparen wat een enorm verschil kan brengen wanneer je een beetje gamed. Game mania werkt nu met exp. en coins om zogezegd dit prijsverschil weg te werken maar dit stemt niet overeen. Als je 6 games ergens anders koopt i.p.v bij game mania kan je dus een extra spel kopen. Tweedehands spelletjes kopen ze over aan een ontzettend lage prijs en verkopen ze veel duurder door. De "ruil 2 games in en betaal 25euro" deals zijn afzetterij. Wanneer je deze spelletjes online zou doorverkopen kan je het spel waarschijnlijk volledig kopen. De klantenservice is ontzettend slecht en ze zijn niet bereid je extra te helpen of flexibel te zijn. Wanneer je deze standpunten aanhaalt bij hen worden ze direct defensief. Niet naar toe gaan. Er is een rede waarom er veel game mania's aan het sluiten zijn.
Ze zeggen in de winkel dat het korter duurt dan dat het eigenlijk duurt. Ze houden je niet goed op de hoogte van je ingeleverd product.
KlantenserviceHeel defensief wanneer je incorrecte zaken aanhaalt. Het feit dat zij volledig "vasthangen" aan protocol is foutief en zorgt voor een onpersoonlijke winkel ervaring.