AlgemeenZeer slechte klantenservice. Projector gekocht op vrijdag. Bevestiging gekregen dat het zaterdag toekomt per e-mail. Mijn zending geraakt verloren in hun magazijn. Maandag nog geen nieuws. Ze sturen een e-mail dat als er tegen 18u geen update is dat ze nieuwe sturen. Om 18u bevestigen ze dit nogmaals en zeggen ze een nieuwe te sturen. Dan krijg ik e-mail zegt dat het toch niet waar is dat in nog een dag moet wachten. Ik wacht nog een dag en dan is alles eindelijk ok en bevestigen ze dat het goed komt. Dan bellen ze... Er is geen stock meer bij bol. Wel nog bij andere partners van bol maar daar mogen ze niet zelf bij bestellen want dat is extern... Ze stellen voor mij terug te betalen en als ik klaag dat ik niets met cadeau bonnen kan doen en cash wil kan dit natuurlijk niet en hoor ik dat ze toch wel niet zo een grote aankopen met cadeau bonnen zouden doen. Ik hoop dat ze beseffen bij bol.com dat ze echt een slechte service dienst hebben dat op geen ballen trekt en constant verkeerde info geven.
KlantenserviceZie de toelichting hierboven. De klantenservice was net het probleem
Beste Safke83,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af.
Chantal van bol.com