AlgemeenWat een ongelofelijk slecht bedrijf. Ik bestel een printer op 21 april en krijg te horen dat het misschien wat later bezorgd wordt. Prima, geen enorme haast. Vervolgens hoor je niks meer van ze, maar wordt op de website wel steeds de levertijd van de printer verlaat. En op gegeven moment verdwijnt de printer van de website. Sturen ze een mailtje naar de klant? Welnee! En reageren ze vervolgens op de Whatsappjes die je ze stuurt? Tuurlijk niet. Als je ze later aan de telefoon vraagt waarom ze niet reageren op Whatsappjes, zeggen ze dat het probleem bekend is. Waarom bieden jullie dat dan aan??
Goed, dan maar de bestelling annuleren, want bij zo'n slecht bedrijf wil ik geen klant zijn. Een vriendelijke mevrouw aan de telefoon zegt dat alles geregeld is en dat ik een bevestiging krijg. Kijk ik een dag later op mijn account, zie ik dat er nóg niets is veranderd! Klantenservice is een onbekende term voor dit bedrijf. Ik hoop maar dat ik mijn geld terugkrijg, maar ik raad echt iedereen af om met ze in zee te gaan. Ze nemen graag je geld aan, maar zetten er niets tegenover.
Er wordt niet gereageerd op Whatsapp, melding hiervan krijgt als reactie: dit is bekend. Klantenservicemevrouw is vriendelijk en geduldig, maar doet vervolgens niet wat ze belooft.