AlgemeenHeb wel vaker bij hen besteld en nooit echt problemen gehad. Ruime keuze, goede prijzen en duidelijke website zijn voor mij ook belangrijk, naast natuurlijk een betrouwbare partij en dat blijkt nu ook weer, ondanks dat het nog steeds een beetje shady overkomt. Niet zo gelikt als cooblue of bol bijv.
VerzendingVerzending an sich was prima, gewoon zoals je zou verwachten als ieder andere pakketje. Goede steivge bubbelzak en niet zo'n achterlijk grote doos voor iets kleins.
Wat ik echter wel heel slecht vond, is dat mijn bestelling 2 keer is vertraagd. Ik heb meer dan een maand moeten wachten, terwijl er toch echt stond max 10 dgn. Dat knapt bij mij wel af.
De klacht en retour is daarintegen wel goed gelukt en dat doen ze heel goed. Niet uitstekend, maar wel heel goed. Ik verwachte nl om verzendkosten voor retourneren te moeten betalen, wat ik op zich prima vond, maar dat hoefde dus niet. barcode erop, in de bak bij het postkantoor en 2 dgn later is het helemaal verwerkt, dus dat is top afgehandeld.
Maar goed, dus beter neerzetten op de website of er wel of niet kostnen voor retourneren zijn en het aanmelden van retour kan ook net iets gelikter. Nu moet je inloggen en dat aanmelden, maar wel ff voor het juiste knopje zoeken.
Hartelijk bedankt voor uw volledige en constructieve feedback, dit zullen we zeker meenemen!