AlgemeenBij Kamera-express zit je zeker goed wanneer je dingen wil aankopen voor fotografie. De site heeft verschillende artikels over hoe je best bepaald welk materiaal je aankoopt. Daarnaast staat bij heel veel koopwaar ook een uitvoerige uitleg. De leveringen zijn er vaak al de volgende dag, zo kan je vrijwel direct genieten van je aankoop. Naast dat alles hebben ze ook super acties zoals bv. een cursus portretfotografie die je via hun online cursusportaal kan volgen om je camera écht onder controle te krijgen!
Misschien wel een leuke tip: ikzelf heb als koper soms wat keuzestress en het zou dus eventueel handig zijn wanneer jullie een filteroptie hadden zoals coolblue heeft(nl. Coolblues favorieten), dus bv. Kamera-express suggesties. Hierbij kan je dan nog een selectie zien 'aanbevolen voor beginner' of aanbevolen voor proffesionele fotograaf.
De leveringen van Kamera Express zijn meestal de dag erna. Je kan dus heel snel genieten van je nieuwe aankoop. Met drukke momenten kan het tot dagen duren. Wat ook nog vrij snel is.
Kamera-express zorgt ook dat je materiaal goed verpakt is, zodat er tijdens de bezorging niets kan stukgaan. Zeer belangrijk, want de materialen zijn vaak wel breekbaar.
Ze werken met PostNL, die ook zeer duidelijk communiceren over de levering van je pakketje.
De klantendienst doet wat hem gevraagd wordt. Ik had hen gecontacteerd via facebook ivm een probleem rond mijn cadeaukaart en deze werd dagen later opgelost. Niet zo gigantisch snel, maar wel zonder al het heen-en weer gepingpong dat je vaak hebt bij klantendiensten. De 'traagheid' wijd ik eerder aan de drukke periode waarin ik een bestelling plaatste.