TechPunt

Bestelkosten Direct zichtbaar en er zijn de diverse voordelige Verzend Opties. Alle betaal opties aanwezig van PiN, Creditcards tot Paypal en zelfs Bank Overschrijving. Enige wat ik niet kon vinden was het EAN nummer van het artikel maar die kreeg ik op aanvraag per telefoon/email. Vergelijken van producten werkt niet op een smart phone.

Het artikel, welke in een eigen doosje zat, was in mijn geval mooi verpakt in een brievenbus pakket (geen bubbel enveloppe, welke het doosje zou kunnen verdrukken). Stukje bubbelfolie tegen schuiven miste ik nog anders was het rating Uitestekende verzending geweest.

Helaas was ontvangen product defect (Defective on Arrival) en kreeg nadat ik klantenservice belde retourlabel per email. Medwerkers aan de telefoon waren vriendelijk. Helaas geen 24/7 telefonische of Chat Klantenservice. Telefonisch 09:00-17:00u Ma t/m ?, maar dit vond ik niet op de site.
Of ik nu geld terug krijg/opniew moet bestellen of nieuw product is nog even afwachten...
Update: Inmiddels nieuw en werkend product ontvangen, direct de dag nadat mijn retour was ontvangen (dit maal bubble enveloppe)

Scorekaart voor TechPunt