RU connected

Prima zaak. Geen moeilijke keuzes of 1000 verschillende modellen van hetzelfde, gewoon een goede kabel, dus makkelijk kiezen. Heb 2 interlinks gekocht en 5 meter speakerkabel voor bi-wiring. Prima spul.

Mijn vorige speakerkabels waren Supra kabels, een stuk duurder, maar ze sprongen erg in het oog dat babyblauw. Deze kabel is minstens zo goed en valt veel minder op.

Ik was druk aan het zoeken naar andere interlinks omdat ik e.e.a. anders wilde aansluiten. Bij toeval na lang rondsnuffelen kwam ik deze winkel tegen, maar ik vond hem dus niet vanzelf. De speakerkabel was niet meteen de bedoeling, maar toen ik de prijs zag en de reviews, heb ik die er meteen bij besteld.

Verzending was prima. Er zat geen foam of opblaasplastic in de doos en dat vind ik juist positief. Zo'n kabel gaat echt niet stuk tijdens transport in een doosje, maar dat plastic is slecht voor het milieu, dus prima keuze.

Daarnaast krijg je een foto van de items voordat ze verpakt worden, leuke service :)

Levering was tevens supersnel.

Scorekaart voor RU connected