Frank

Levertijden kloppen niet, klantenservice verzint maar wat, waardeloze service, geen empathie of meedenken. Kortom een grote tegenvaller

Bellen kon niet maar via chat (over een van de duurste verrekijkers op de site) vertellen ze me dat er net een nieuwe zending binnen is. Via mail nog een aanmoedigingskorting van 2% en besteld op donderdag. Levertijd blijkt opeens maandag of dinsdag maar in het weekend staat het product ook niet meer op de site. Via chat blijkt er opeens geen levertijd bekend. maandag via chat: ze kunnen in het syteem zien dat hij vandaag of morgen wordt verzonden... helaas geen bevestiging van verzending en via chat blijkt dat dit product bij de leverancier vandaan moet komen maar ze niet kunnen zien wanneer verzendklaar (??). Annuleren of een alternatief kan evenmin of wordt niet op ingegaan. het lijgt aan leverancier, ik moet overleggen, bla bla bla. Klacht indien kan wel... Nu een standaardmail dat het product niet leverbaar is, verder niets. Ook geen officieel antwoord op klacht, niet meedenken etc. Wat een waardeloze service. Lijkt op ordinaire dropshipping en dan ook nog slecht uitgevoerd. had ik niet gedacht maar weer wat geleerd

Alleen chat mogelijk (geen telefoon vanwege thuiswerken...???). Staccato, standaard antwoorden, moet overleggen, excuses want komt rechtstreeks van leverancier. Wacht ff: ik bestel bij jullie!

Scorekaart voor Frank