AlgemeenDustin Home maakt reclame op vele sites waaronder Tweakers over voordelige koopjes. Ook ik dacht een koopje te hebben gevonden. Een mooie printer voor een scherpe prijs.
Na een paar weken bleek het product niet meer leverbaar bij hun leveranciers terwijl het elders wel leverbaar was. Dan kan voorkomen. Maar goed ik ben niet iemand die gelijk dat bericht als de waarheid kan aannemen. Rond vragen en zelf even bellen met de fabriek leverde mij een ander antwoord. De printer was leverbaar maar voor een andere prijs.
Inmiddels ben ik wat verder met mijn ervaringen. Na een mooi staaltje juridisch getouwtrek heb ik mijn product ontvangen. Ik heb Dustin gehouden aan de overeenkomst. Juridisch sta je in je recht als er voldoende bewijs is dat het product leverbaar is. De wegen hiervoor zijn lastig maar wel de moeite waard.
De eigen service organisatie, is weliswaar vriendelijke maar niet bereid om een overeenkomst na te komen. Ook contact met de hoofd van verkoop Nederland kwam ik niet verder. Ik heb toen contact gezocht met de directeur in Denemarken. Pas na hulp vanuit de top ontstond er een meewerkmodus. Met wat hulp van mijn advocaat en wat geduw zou ik voor het zelfde geld een alternatief krijgen. En toen stond ineens het bestelde artikel weer op voorraad bij Dustin. Tja dan hou ik me aan mijn overeenkomst.
De printer is verder toen keurig geleverd.
Wat mij opvalt is dat veel ervaringen niet alleen mijn ervaring hetzelfde zijn.. Je krijgt snel een alternatief aangeboden voor een veel hogere prijs. Of je mag je geld terug. terwijl het oorspronkelijke product (elders) gewoon leverbaar is.
Een staaltje marketing of misleiding die niet past bij een dergelijke organisatie.
Wil je de naam van mijn advocaat of van de directeur.. ik heb ze hier liggen.
Met die input moet je voor de overeengekomen prijs je artikel wel kunnen krijgen..
Ik hoop dat Dustin haar beleid aanpast.. pas dan zullen ze groeien.
Uiteindelijk is het keurig verstuurd.
KlantenserviceDe klantenservice is vriendelijk maar het ontbreekt aan daadkracht. Pas na contact met de Directie kwam er wat hulp.
Beste Sjoerd, we willen natuurlijk niet de indruk wekken dat we liever een duurder alternatief aanbieden of helemaal niets want de winst voor een duurder en goedkoper product kan natuurlijk hetzelfde zijn. Echter was op dat moment het énige alternatief wat we konden vinden het product waar u het in uw review over heeft.
Maar zoals u al zei, eind goed al goed, al ging het niet zo makkelijk als gehoopt! We willen u in ieder geval bedanken voor uw eerlijke review. 😊