AlgemeenIk heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb een stofzuiger besteld die binnen 5 werkdagen zou bezorgd worden. Na lang wachten heb ik een mail gestuurd, helaas geen reactie. Na een uur aan de telefoon hangen kon ik iemand van de klantenservice spreken. De leveringstijd van het product was niet bekend en ik heb besloten de aankoop te annuleren. Vervolgens mijn annulering is bevestigd door een mail (van de klantenservice medewerker Dominic). Het bedrag zou in twee weken tijd terug gestort worden maar nee hoor, Ik heb een bericht gehad van DPD Pakket service dat mijn bestelling onder weg naar mijn adres was. Ik heb weer geprobeerd via de mail contact te zoeken maar tot nu toe geen reactie. Mijn geannuleerde bestelling is bezorgd en Ik had ondertussen een andere stofzuiger aangeschaft. Nu zit ik met twee stofzuigers.
KlantenserviceToolnation is een in mijn ogen zeer onbetrouwbare online winkel. Ze communiceren niet of zeer slecht. De mails worden niet beantwoord en je moet zeer lang wachten voor dat je iemand aan de lijn krijgt. Ik bestel nooit meer iets bij dit bedrijf.