AlgemeenIk wilde graag m'n pc upgraden met een SSD. Hierbij heb ik gezocht naar een SSD die compatible is met m'n moederbord. Ik had namelijk eerder een Adata SX6000Lite 512Gb gekocht maar m'n moederbord ondersteund dus geen PCIe Gen3x4. Dus zoeken naar een andere compatible kaart, hierbij kwam ik uit op een Adata SU800 256Gb die bij Si Computers nog wel te koop was voor een meer dan redelijke prijs. Na twee dagen had ik hem binnen want het was niet bij hen op voorraad maar nog wel bij de leverancier dus een dagje extra. Na installatie moest ik hem wel nog activeren met Minitool want W10 zag hem wel maar kon hem niet initialiseren als Boot drive wat na activatie dus wel lukte. Absoluut tevreden over SI Computers voor de goede telefonische service en de snelle levering! Als ik weer wat nodig heb ga in zeker hier weer bestellen!
VerzendingVerzending via PostNL was gewoon goed. Ze kwamen binnen de aangegeven levertijd die mij per email was opgegeven.
KlantenserviceKlantenservice heeft mij uitstekend te woord gestaan en gelijk gecontroleerd of het product nog op voorraad was, hoe lang het duurde voordat de leverancier het product bij hun had en wanneer ik het kon verwachten. Maandag besteld, woensdag geleverd. Top!