123accu.nl

In oktober begon de accu van mijn telefoon (xiaomi mi5s plus, internationale versie) steeds sneller te ontladen. Ik had daarom een nieuwe accu besteld voor het geval de telefoon uit zou vallen.

De verzending was zowel de eerste als de tweede keer (zie hiervoor de toelichting bij de klantenservice) erg snel.

Uiteindelijk heeft de batterij het nog tot mei uitgehouden, waarop de telefoon helemaal niet meer wilde opladen. Ik heb toen de nieuwe batterij erin gedaan, alleen deze bleek niet te passen. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice van 123accu.nl, en deze gaven aan dat misschien de batterij van de Chinese versie zou passen. Ik heb aangegeven dat ik dat graag wilde proberen, en de volgende dag had ik al de nieuwe batterij in huis, en deze bleek wel te passen.

De oude batterij heb ik retour gestuurd. Erg fijn dat ze mee wilden denken, en dat ik de nieuwe batterij niet opnieuw hoefde te kopen, ondanks dat ik pas een half jaar later aangaf dat deze niet paste.

Scorekaart voor 123accu.nl