OR Media

De basis van mijn Thrustmaster Warthog was kapot en ik had met spoed een nieuwe nodig. Na heel veel zoeken kwam ik bij OR Media terecht. Ik had nog nooit van deze winkel gehoord. Maar zag op Tweakers een heleboel positieve feedback.

Zij waren een van de weinigen die aangaven dit artikel uit voorraad binnen 24 uur te kunnen leveren. Voor de zekerheid even gebeld omdat op de website zowel stond dat het product uitverkocht was als dat er 63 op voorraad waren. Klantenservice verzekerde me dat ze op voorraad waren.

Inderdaad volgende dag geleverd.

Product werd volgens mij vanuit importeur verzonden en niet uit eigen voorraad, want de zending kwam uit Duitsland. Maar wel binnen 24 uur. Prima!

Alleen jammer dat ik na de betalingsbevestiging geen info meer kreeg. Wist dus niet of het verzonden was of niet. Bij navragen kreeg ik de track & trace code. Maar toen was het pakket al net bezorgd.

Klantenservice kun je gewoon bellen en krijg je direct aan de lijn. Hele vriendelijke en behulpzame dame.

Op een vraag per mail (omdat ik geen verzendbevestiging gekregen had) kreeg ik snel een antwoord per mail.

Scorekaart voor OR Media