HelloTV

Betalen is natuurlijk nergens geen probleem bij geen enkele webshop. Als ze maar kunnen vangen. Leveren is een ander verhaal

Vorige week een Panasonic TV besteld. Voorraad artikel op de website en via de mail werd dit nog eens bevestigd. Een week later nog geen TV een hoop smoesjes en steeds andere verhalen. Via mail geen contact meer te krijgen bellen is zinloos. Via chat heb je nog kans. Leverdatum word er niet gegeven want nu ligt het aan de leverancier. Artikel staat nog steeds als voorraad gemeld op de website, ondanks dat dit aangepast zou worden! Al een week geld kwijt en geen tv. Al vaker een probleem gehad met zogenaamde voorraad bij dit bedrijf nu weer wel heel toevallig. Wil mijn aangekochte tv zsm geleverd hebben.

Geen reacties meer op vragen via de mail. Toen ik wilde kopen ging het wel heel snel en had je binnen no time antwoord. Nu alleen via de chat nog een kansje.

Scorekaart voor HelloTV