AlgemeenAfgelopen jaar een Ryzen 5800x processor besteld bij Codima. Deze waren moeilijk aan te komen, maar Codima had deze op voorraad voor een scherpe prijs. En dan ga je toch even twijfelen: ga ik vanuit Nederland een processor in België bestellen? In principe moet dat goed gaan, maar met verzending en garantie, is dan een Nederlands bedrijf niet beter? Nou nee dus. Verzending was echt net zo snel, communicatie en service natuurlijk ook prima op orde. Inmiddels heb ik voor de processor ook een RMA aan moeten vragen, deze is helaas vroegtijdig kapot gegaan. De service en snelheid die Codima hierin heeft verleent was gewoon erg goed. Duidelijke communicatie, verzending goed en snel geregeld en binnen 4 dagen had ik een nieuwe processor weer terug! Erg blij mee, mijn zorgen waren duidelijk ongegrond!
VerzendingSnelle verzending. Doet echt niet onder voor Nederlandse webshops, dus laat dat je niet tegenhouden!
KlantenserviceHierboven al uitgelegd, maar de service was echt uitstekend. Het aanmelden van de RMA ging heel makkelijk. Vervolgens had ik binnen een uur een email met vervolgvragen. Na deze beantwoord te hebben werd mijn RMA goedgekeurd en kon in de processor terugsturen. Tussen het ontvangen van mijn teruggestuurde processor en de eerste email met hun bevindingen zaten een paar uurtjes, waarop een nieuwe processor dus is terug gestuurd. Kortom, goede service, vakkundige hulp en vooral ook heel snel!