Kabelshop.nl

Had mijn bestelling helaas niet de volgende dag in huis maar ik had netjes op tijd besteld, hierover werd ik vervolgens niet geïnformeerd. De klantenservice was niet bepaald klantvriendelijk noch alert, maar hier zou aan gewerkt worden volgens later contact met Kabelshop.

Prima verpakt maar niet dezelfde avond verzonden, geen communicatie over vertraging.

Onprofessioneel opstellen richting klant, geen aandacht geven aan de inhoud van klantvraag, doelbewust verdraaien van woorden. Medewerker zou er gelukkig op aangesproken zijn volgens later contact met Kabelshop.

Beste Arne,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Uit eerdere communicatie kunnen wij opmaken dat er reeds contact met u is geweest, en dat de situatie uitvoerig is onderzocht en met u is besproken.

Uw bestelling is jammer genoeg een dag later aan u aangeboden.
Ten aanzien van het door u ondervonden ongemak is u dan ook reeds een oplossing geboden.

We hopen dat u deze en andere beoordelingen nog zult aanpassen en zien u graag terug als klant bij Kabelshop!

Kabelshop.nl

Scorekaart voor Kabelshop.nl