HiFi Klubben

Met interesse in wat speakers en een versterker heb ik een luisterafspraak gemaakt bij het filiaal in Eindhoven, er werd aan de telefoon direct meegedacht en gekeken naar alternatieve producten die ook interessant zouden zijn om verder op te nemen in de luistersessie.

Eenmaal aangekomen was er alle tijd om, met een bakje koffie, naar de verschillende producten te luisteren. De verkoper was totaal niet opdringerig en had duidelijk verstand en passie voor het vak. Uiteindelijk een bestelling gedaan voor wat producten die niet op voorraad waren, deze zouden ze naar het filiaal halen en me via de telefoon op de hoogte houden. Dit hebben ze ook keurig gedaan. De versterker en speaker-stands waren al eerder binnen, telefonisch afgesproken dat ik die al eerder kon gaan ophalen zodat ik in ieder geval de versterker al kon gaan gebruiken voor mijn koptelefoon.

De speakers moesten nog uit Denemarken komen, maar waren tot mijn verbazing vanuit Dali zo'n 4 weken eerder beschikbaar dan ik en HiFi Klubben hadden verwacht, deze werden ook netjes direct bij mij thuis bezorgd zoals we hadden afgesproken, dat was natuurlijk een grote verassing en erg fijn.

Al met al ben ik zeer tevreden over de gang van zaken bij HiFi Klubben in Eindhoven, volgende keer ga ik er weer heen.

Bedankt!

Volgens afspraak en significant eerder geleverd dan verwacht.

Scorekaart voor HiFi Klubben