Amazon.nl

Het is over het algemeen makkelijk om bestellingen te plaatsen, website is overzichtelijk en duidelijk. Zodra er echter dingen mis gaan bij bestellingen of verzending gaan de maskers af.

Op de geplande dag van bezorging een annulering ontvangen; product kon niet bezorgd worden doordat het naar een verkeerde bezorger was verstuurd. Los van waarom dat tot een annulering zou moeten leiden : hoezo wordt logistiek gepruts bij Senetic (de achterliggende leverancier) ineens mijn probleem ? En verrassing : hetzelfde product ineens op Amazon via dezelfde leverancier maar 20 Euro duurder direct beschikbaar. Duidelijk geen schimmige vertoning...

Bij de helpdesk aangegeven dat de gang van zaken wat mij betreft niet in orde is; het product ís leverbaar, koop ís gesloten dus ik zie geen reden voor annulering. Afgescheept met 'je krijgt toch je geld terug' en 'wij gaan niet over externe verkopers'. Right, Amazon - dit niveau klantenservice is precies waarom je er écht niets wil kopen.

Scorekaart voor Amazon.nl