AlgemeenOnlangs heb ik een OWC 120GB Mercury Electra 6G SSD gekocht bij Onlinemacwinkel. Voordat ik hem kocht, had ik er wat vragen over en ben vlot en vriendelijk te woord gestaan. De schijf was vrij snel bezorgd, betaling in simpele stappen. Mijn Mac opengeschroefd en de nieuwe voor de oude schijf vervangen. Nadat ik mijn Mac had opgestart had ik nog even wat hulp nodig, omdat ik niet super handig ben met de technische kant en de schijf niet werd gezien door mijn Mac. Ik kan iets gebruiken en slopen, maar repareren is niet mijn sterkste kant. Ondanks dat ik weet dat tijd geld is voor een commercieel bedrijf, ben ik wederom goed, vlot en vriendelijk te woord gestaan en heb ik de nodige hulp gekregen. Hier houd ik van. De schijf zelf doet het en kan ik verder nog niet veel over zeggen, omdat deze er nu net een dag werkend in zit, maar als deze is zoals de service zit het wel goed!
VerzendingVerzending snel.
KlantenserviceJe mag ze niet zien als de Apple helpdesk, maar ik denk dat zij genoeg weten om de meeste problemen op te lossen.