AlgemeenSamenvatting: perfect.
Eind maart 2021 kocht ik een gaming PC, op basis van zelf geselecteerde onderdelen, gebouwd en geleverd door BytesatWork.be / CustomGamingPC.be. Ik ben zeer tevreden over het hele proces en over de kwaliteit van de levering en de bouw.
Ik was er terecht gekomen dankzij positieve shopreviews. Mijn eerste email bevatte twee vragen: of een andere behuizing mogelijk was en of de MSI RTX3070 Gaming X Trio echt op voorraad was. Beide vragen werden bevestigend beantwoord. De PC kon geheel naar eigen wens samengesteld worden en de prijs was competitief, wat samen met de reviews voor mij de trigger was om met BytesatWork in zee te gaan. Ik ben zeer positief over de communicatie tijdens het hele proces ... emails werden zonder uitzondering vlot, hulpvaardig en vertrouwenwekkend beantwoord.
Eerste week april werd het systeem geleverd. De omdoos was voorzien van 'zeer breekbaar' labels en in de doos bevond zich ruim voldoende opvulmateriaal met luchtkussens. Behalve de PC werden ook alle dozen van de onderdelen meegeleverd, alle handleidingen en de overgebleven (montage)materialen, zeer netjes. Attent detail: de PC was voorzien van een viertal etiketten met tips en waarschuwingen, zoals de melding om de opvulmaterialen te verwijderen die in de case aangebracht waren om de zware videokaart en CPU koeler tijdens transport te borgen.
De bouw ziet er keuring uit. Kabels zijn netjes weggewerkt en zelfs de bekabeling aan de achterzijde is netjes. De eerste maal aanschakelen is altijd een spannend moment ... het licht ging aan en binnen 10s stond Windows op m'n scherm. Ik emailde Ellen, waar ik al die tijd contact mee had, om haar te laten weten dat ie goed aangekomen was en dat ie het deed. En dat ik nu de HW zou nalopen en diverse CPU en GPU stress tests zou uitvoeren. Dit was haar reactie: "Ik ben er rotsvast van overtuigd dat de PC ze allemaal zal doorstaan ... een systeem gaat pas de deur uit als wij ze allemaal in orde vinden. Als we twijfelen dan blijft een systeem staan tot we er wel tevreden over zijn. Op dat gebied proberen we een vlekkeloze reputatie na te streven."
Kan niet mooier toch? Ik was niet verrast dat het systeem alle tests glansrijk doorstond.
De communicatie tijdens het gehele traject verliep zeer fijn, de transportbeveiliging was zeer goed en de bouwkwaliteit van de PC is perfect. Ik ben dan ook zeer tevreden. De echte kwaliteit van een organisatie blijkt vaak pas als er iets mis gaat. In die situatie bevind ik me gelukkig niet, maar mocht er iets gebeuren dan heb ik een rotsvast vertrouwen dat e.e.a. in goede samenwerking zal worden opgelost. Ik kan BytesatWork.be / CustomGamingPC.be van harte aanbevelen.
Ruud.
Met aandacht verpakt en goed beveiligd voor transport.
KlantenserviceIk weet niet hoe vaak we ge-emaild hebben ... vaak ... en elke keer snel antwoord.