Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapscentrum is erg slecht met verstrekken van informatie. Eenmaal een bestelling geplaatst en je kan nergens zien wat je kan verwachten op het gebied van (na)leveren. Je kan deze informatie ook niet terug vinden in je account.

Mijn eerste bestelling konden ze laat pas leveren omdat de leverancier problemen had. Dan versturen ze uiteindelijk de bestellening en is die niet compleet. Meteen gebeld en het is opgelost. Dit duurde wel weer meer dan een week zonder ook maar een bericht te ontvangen wat de status is. Mijn 2 bestelling kreeg ik na ruim 2 weken een deel van mijn bestelling (alleen het product dat op voorraad was). Verder geen informatie of de rest een nalevering was of dat het erbij had moeten zitten. Nu na 11 weken maar de bestelling geannuleerd omdat de gemaakte afspraken niet zijn nagekomen.

zowel via chat als per telefoon toezeggingen gekregen over een status update dan wel verzenden. Helaas laat ook hier gereedschapscentrum het afweten.

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl