HardwareWebwinkel.nl

Slechte service, niet werkende producten ontvangen, retour sturen zelf betalen en ook nog vergeten het geld over te maken waar je zelf achteraan moet.

Bij vragen word je alleen door gestuurd en retour sturen moet je zelf betalen en dan vergeten ze ook nog na onvangst het geld ober te maken, net alsof het vanuut huis word gedaan.

Antwoord:

Ja het was een pce adapter naar m.2, alleen was de hulp van de fabrikant(die u doorstuurde) helaas niet helpend, hier had ik julie een kopie van gegeven.

Toen ik de bestelling deed dacht ik zelf dat een kabel goot en een systeem plafond gemaakt zijn om kabel te leggen, maar misschien is dat een verkeerde aannamen. En ja het leggen van een kabel kost enorm veel werk omdat dit meter voor meter gedaan moet worden. Echter had ik al een werkende kabel elders besteld, dus dat was toen opgelost.

Ja klopt het was geen fijne ervaring vandaar de lage review maar misschien is de volgende wel goed en dat zal ik dan ook aangeven. Mits julie de goedkoopste zijn natuurlijk.

Goedemiddag,

Ik heb deze zaak even bekeken.

U had problemen met het gebruik van een externe SSD behuizing. Ondanks mijn hulp en de hulp van Raidsonic kreeg u het product niet werkend, u wilde het product terugsturen en uw geld terug, geen probleem.

Daarnaast melde u na een tijdje dat u ook een defecte UTP kabel had. Deze was volgens uw woorden "helemaal gelegd op moeilijke wijzen, over het plafond, door de kabel goot en helemaal weggewerkt" waarna bleek dat de kabel het niet deed. Ik stelde voor deze te vervangen maar u vond dit niet nodig, u wilde uw geld terug. Misschien gebeurd door het "moeilijk leggen of trekken aan de kabel" daar kunnen kabels niet tegen, wie zal het zeggen.

U stuurde de producten aan ons terug. De SSD behuizing is getest en werkte prima, de UTP kabel was inderdaad defect. Wij hebben het aankoopbedrag van beiden producten aan u teruggestort zoals u wenste.

Alles netjes volgens de wet en binnen de door de wet gestelde termijn afgehandeld.

M. van Rooij - HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl