HelloTV

In eerste instantie via de chat een LG OLED65GX6LA besteld. Prima geholpen, een mooie aanbieding hebben ze gedaan. Bestelling is geplaatst en betaald op 21 maart. Heb ook de montageservice er bij genomen.
Op dinsdag 23 maart is contact opgenomen voor levering en montage, dit zou zaterdag 3 april worden. Helemaal prima, dan nog maar een weekje met de oude TV overbruggen. Vrijdagavond 2 april werd ik echter gebeld, dat de monteur ziek was. Ik had twee opties:
1. Een andere onervaren monteur zou komen, die de TV tijdelijk op een voet zou plaatsen. Dan zou op een later tijdstip nogmaals een monteur langskomen, om de TV alsnog op te hangen.
2. De gehele afspraak verplaatsen.

Uiteindelijk voor optie 1 gekozen, omdat ik toch wel graag van mijn nieuwe TV wilde genieten. Zaterdag 3 april werd ik 's middags nogmaals gebeld door Nick, dat hij zelf langs wilde komen om toch de TV op te hangen. Niet meer verwacht, maar uiteraard erg blij mee. Een half uurtje later was hij er al. Na overleg met Nick en een leuke aanbieding, op het laatste moment toch nog een upgrade gedaan naar de LG OLED65G1RLA. Deze had hij uiteraard niet bij, dus hij is op zaterdagmiddag nogmaals op en neer naar de zaak gereden om de TV om te wisselen. En enige tijd later hing onze nieuwe TV strak aan de muur! Niets dan complimenten, en zeker aan te raden!

Afspraken omtrent levering en montage zijn nagekomen, ondanks dat dit er in eerste instantie vanwege ziekte bij een monteur niet op leek.

Verschillende keren via de chat, telefonisch en per mail contact gehad met de klantenservice. Ik ben iedere keer snel en goed geïnformeerd.

Scorekaart voor HelloTV