Polar Bytes

Ik heb 4 schijven van dit bedrijf overgenomen, gebruikte schijven via een user. Het eerste contact ging heel vriendelijk, ik verzocht uitdrukkelijk niet via PosNL te verzenden gezien de slechte ervaring met dit postbedrijf. Was geen enkel probleem, kon ook via DHL/GLS. Perfect!
Helaas gingen hier wat dingen mis en pas een dag of 4 nadat ik betaald had werd het pakje opgestuurd. Via PostNL. Helaas bleken de schijven niet goed verpakt te zijn en 3 van de 4 waren dan ook stuk, waarschijnlijk een enorme klap gemaakt, want de schijven waren voor het verzenden nog getest.
Ik heb direct een bericht gestuurd met mijn bevindingen, of ik een filmpje kon maken. Zo gezegd zo gedaan. Antwoord: hieruit kan ik niet opmaken dat ze stuk zijn, maar stuur ze maar terug dan vervangen we ze.
Echter hebben ze natuurlijk allevier dezelfde klap gemaakt, dus alles omruilen leek mij het beste, anders zul je zien dat binnen een maand de vierde ook stuk gaat en dan is het: ja het is een gebruikte schijf, wat wil je nou.
Ik heb nog foto's gestuurd van de beschadigde verpakking. Was niet voldoende, want daar kon je niet genoeg aan zien.

Een hele grote waarschuwing: kijk uit met dit bedrijf.

De verpakking voldeed niet aan de eisen, zo kun je geen harde schijven verpakken. 3 van de 4 waren dan ook direct stuk.

De verdere communicatie ging via e-mail en was ronduit onbeschoft te noemen. Ik heb me hier heel naar door gevoeld, alsof het allemaal mijn schuld was. Nee, het was niet goed verpakt en de post is er niet goed mee omgegaan.
Na het terugsturen nog zowat 2 weken op geld terug moeten wachten en ik heb ook de retourkosten zelf moeten betalen.
Ze hebben mij ook nog beschuldigd van het beschadigen van een S-ATApoort, dit is zeker niet door mij gekomen.

Scorekaart voor Polar Bytes