HelloTV

PlatteTV heeft ons heel goed geholpen bij een lange zoektocht om een nieuwe geschikte TV te vinden die goed paste bij ons interieur. De website wees ons op de Samsung The Frame, een fantastisch alternatief voor een gewone TV's die al snel een groot zwart vlak worden. The Frame is zeer fraai schilderij dat ook een TV (met fijne SMART-TV functies) kan zijn. Heel fijn dat we via PlatteTV tot deze keuze zijn kunnen komen, we zijn er echt heel blij mee.

De verzending ging erg vlot binnen een werkdag na de afronding van de bestelling. Wat ons helemaal verraste is dat de TV netjes gemonteerd en getest werd door de bezorger voordat hij ons verliet. Echt een geweldige bezorg ervaring.

De prijsstelling van PlatteTV is erg scherp, met daarnaast een heel goede service om het juiste model te kiezen, en na te gaan of we de juiste kabels in huis hadden. Ook werden we gewezen op een aanbieding voor de ScreenCleaner, iets dat we zelf nooit bedacht hadden als een belangrijk middel om de TV te onderhouden.

Scorekaart voor HelloTV