AlgemeenHoogstwaarschijnlijk opgelicht.
Heb aangifte gedaan. Waar ik tegenaanloop:
Op de factuur staat een ander rekeningnummer dan waarnaar ik geld heb overgemaakt. Wat vullen jullie in? Als er meerdere aangiftes worden gedaan, kan de politie gerichter onderzoek doen.
Ik heb het product betaalt, maar nooit ontvangen. De website is nu uit de lucht.
KlantenserviceEr is geen klantenservice beschikbaar. De website is zelfs uit de lucht.
Beste Leenmar,
Bedankt voor uw review!
Er is geen sprake van oplichting maar een misverstand. Wij staan gewoon online en er is niks aan de hand.
Omdat wij, zoals elke webshop in Nederland gebruik maken van een betaalsysteem zoals Mollie, Adyen, Buckaroo, Multisafepay, Pay.nl en vele andere partijen verschilt het rekeningnummer dat wij op onze facturen hebben staan. Het rekeningnummer op onze factureren is van onszelf. Als u een betaling doet via de webshop en betaald met bijvoorbeeld iDeal dan komt het op een tussenrekening van onze betaalprovider. Dat is hoe webwinkels werken en hier is niks vreemds aan.
Wij kunnen uit uw naam geen order naar voren halen dus bij deze de vraag ons te contacteren om eventuele problemen met uw order op te lossen.
Ziet u alstublieft onze reviews op Trustpilot. U kunt dan de conclusie trekken dat hier sprake is van een misverstand en gelukkig niet van oplichting.
Vast bedankt!
Vriendelijke groet,