CD-ROM-LAND Breda

Ik ben oprecht blij dat CD-ROM Land zo dicht bij mij in de buurt zit. Zowel online als offline is het voor mij de plek waar ik de laatste 10-15 jaar naartoe ga voor praktisch alles wat ik nodig heb rondom mijn computers. Niet alleen hebben ze een breed en degelijk assortiment, ook hanteren ze scherpe prijzen waardoor ik nooit het idee heb dat ik teveel betaal.

Pakketten kwamen netjes aan, degelijk ingepakt, voldoende luchtzakken om te zorgen dat de onderdelen strak in de omdoos zaten. Bezorgen via PostNL, ik denk dat ca 14 uur nadat ik mijn componenten online had besteld, ik de onderdelen in elkaar aan het schroeven was. Top!

In 10-15 jaar regelmatig contact gehad met de klantenservice, maar zeker in het afgelopen jaar ben ik zeer blij met ze. Of het nu een vraag vooraf is, het uit zichzelf meedenken wanneer ze iets zien in de bestelling wat incompatibel is of gewoon de zorg achteraf. Al met al, top!

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda