AlgemeenIk zocht een specifieke 49 inch monitor met KVM switch, die waren bijna niet te krijgen. 'My Media Center' had er nog een aantal in voorraad dus daarom bij hun besteld. Altijd spannend want ik had nog nooit van hun gehoord,en dan sta ik niet te trappelen om direkt een monitor van 950 euri bestellen. Vooral niet omdat sommige webwinkels beweren dat ze dure artikelen op voorraad hebben, maar daar bedoelen ze mee dat ze die op voorraad in China hebben, en daarom de levertijd helaas toch geen 24 uur maar 3 weken wordt, en je vervolgens hemel en aarde moet bewegen om je geld weer terug te krijgen zodat je ergens anders kan bestellen. Maar door de goede tweakers beoordeling durfde ik de bestelling toch aan. Geen spijt van gehad, de monitor (de juiste versie, en in prima staat) werd inderdaad binnen 24 uur geleverd. De web-bestel procedure is duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingOm 12:00 uur een 49 inch monitor besteld, de volgende dag om 09:30 uur stond hij op mn buro te shinen. Zeer snelle levering, en was prima verpakt. Ik kreeg een track-en-trace code, maar voordat ik de behoefte kreeg die te checken was de monitor al geleverd. Top.