Amazon.nl

Ik had hier in dec een usb hard disk besteld voor een erg lage prijs (iets van eur 35 voor 3TB). Deze had echter een langere leveritjd. Uiteindelijk bleek de levertijd niet waar gemaakt te kunnen worden; na overleg met de klantenservice kon ik een andere uitvoering van het artikel bestellen en werd het prijsverschil gecrediteerd.
Proces ging niet super soepel, maar ik ben tevreden met de geboden oplossing.

Website is niet zo overzichtelijk en prijzen veranderen met de dag.

Dit is meer een algemene opmering over de verzending bij Amazon. De verpakking is een beetje hit-and-miss.
En de aangegeven ontvangstdatum klopt nooit. Ik heb ide laatste maanden 5 a 10 items van Amazon gehad, en meestal komen ze de avond voordat ze volgens Amazon geleverd worden.
Verder ooit gehad dat een bestelling van 6 items in drie leveringen gedaan werd. Een daarvan waren een paar ledlampjes van 4.69 oid. en die waren verzonden vanuit Barcoelona (door Amazon, dus niet een partner). Niet echt milieu vriendelijk.

De klantenservice kan/mag zelf niet zoveel beslissen, maar er is mij uiteindelijk een goede oplossing geboden voor iets wat misschien wel een fout in het systeem was.
Ook retourzending en terugbetaling van een defect product gaat heel soepel. Er wrodt al terugbetaald (naar credit card) op het moment dat de retourzending by DHL ingeleverd is)

Scorekaart voor Amazon.nl