HelloTV

Wij waren voor het gezin opzoek naar een andere tv met betere specificaties en kwamen via via bij PlatteTV uit. Ons aankoopproces begon bij het opstarten van de chat, de medewerker van PlatteTv heeft ons heel netjes en snel te woord gestaan. De luxe van PlatteTv was in ons geval dat wij onze oude tv konden inruilen als korting op de nieuwe tv, buiten dat kregen we nog eens extra korting op de nieuwe tv. Het fijne is dat wij onze oude tv ook door PlatteTV konden laten ophalen op het moment dat de nieuwe geleverd werd. Alles bij elkaar is dit gewoon geweldige service, dit zie je vrijwel bijna nergens meer.

De verzending is helemaal perfect gegaan. We kregen via WhatsApp het bericht om een afspraak in te plannen, dit ging heel makkelijk. Op de dag van levering stond de bezorger nog eerder op de stoep dan afgesproken, hierdoor konden we nog eerder van onze nieuwe tv genieten. Top service!

Wij werden heel netjes en goed geholpen door de klantenservice van PlatteTv. Aandacht, een luisterend oor voor de klant, korting op je aankoop doormiddel van tv inruil en de normale korting die je krijgt zonder tv inruil is toch een service die ik vrijwel bijna nergens anders meer aantref tegenwoordig.

Scorekaart voor HelloTV