AlgemeenHet product wat ik had gekocht (Xiaomi Imilab Webcam 1080p Full HD) ging na 4x gebruik kapot. Ik heb het daarom wel teruggestuurd naar XiaomiProducts. Ik werd geholpen door Ruben van de Streek bij de klantenservice. Mijn ervaring met Ruben was uitstekend. Het was een fijne, vriendelijke klantenservice en hij reageerde snel op emails. De behandeling van mijn reparatieverzoek verliep ook snel. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe toegestuurd wegens een faulty product.
Een minpunt was dat ik wel zelf verzendkosten moest betalen (€ 7.95 verzendkosten voor een product dat € 23 kost, dat is 34.56% duurder uit). In vergelijking met andere winkels worden de verzendkosten vaak vergoed, en daarom krijgt XiaomiProducts dan ook een 'slecht' van mij. Dat sluit niet uit dat de verzending wel gewoon in goede orde is: je krijgt netjes een track & trace toegestuurd en de levering is optijd.
Een minpunt was dat ik wel zelf verzendkosten moest betalen (€ 7.95 verzendkosten voor een product dat € 23 kost, dat is 34.56% duurder uit). In vergelijking met andere winkels worden de verzendkosten vaak vergoed, en daarom krijgt 'verzending' dan ook een 2 sterren van mij. Dat sluit niet uit dat de verzending wel gewoon in goede orde is: je krijgt netjes een track & trace toegestuurd en de levering is op tijd.
KlantenserviceHet product wat ik had gekocht (Xiaomi Imilab Webcam 1080p Full HD) ging na 4x gebruik kapot. Ik heb het daarom wel teruggestuurd naar XiaomiProducts. Ik werd geholpen door Ruben van de Streek bij de klantenservice. Mijn ervaring met Ruben was uitstekend. Het was een fijne, vriendelijke klantenservice en hij reageerde snel op emails. De behandeling van mijn reparatieverzoek verliep ook snel. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe toegestuurd wegens een faulty product.
De snelheid, klantvriendelijkheid, en de transparante communicatie van Ruben zorgen ervoor dat zij een 'uitstekend' verdienen van mij.