Dustin Nederland | Zakelijk

Een laptop uitgezocht via tweakers en besteld bij Central Point vanwege goede prijs en eerdere zakelijke bestellingen. Het bestel proces is niet veel op aan te merken t/m afhandeling betaling. Het deel daarna waar CP aan de slag moet om te leveren verdient geen enkele ster, maar minder dan 1 geven lukt niet.

Laptop besteld die niet op voorraad was, maar wel verwacht werd. Na 2 weken kreeg ik de melding dat ie weer op voorraad was. De verwachte levertijd van mijn bestelling bleef op 10 weken in de toekomst staan en schoof iedere dag een dag op. Het bleek dat de laptop duurder was geworden en niet geleverd mocht worden voor de prijs waarvoor ik de bestelling geplaatst en betaald had.

Na telefonisch contact zou er naar een oplossing gezocht worden. Die kwam er, of ik even 100 euro wilde bij betalen, dan kon er alsnog geleverd worden. Als ik dat niet wilde konden ze de order annuleren. Het bedrag kon ik binnen 14 werkdagen terug verwachten. Inkoop risico's afwentelen op klanten. Het staat vast in de kleine letters dat dit mag, maar dit is wel klantenservice zoals je dat van een monopolist in de jaren 80 van de vorige eeuw mag verwachten.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk