All In One Systems

Website is niet een van de beste en overzichtelijkste, maar het doet wat het moet doen. Het voelt ook wat traag aan, heb ik het idee soms.

Op 3 januari een RTX3070 besteld (zondag avond) welke op voorraad was. Verzending was met GLS op 5 januari. Ik heb nooit een track&trace code kunnen verkrijgen via het automatische systeem van AIO-Systems. Dit was opmerkelijk en wekte eerlijk gezegd een beetje argwaan, alhoewel er toch positieve reviews waren op Tweakers. Een track&trace nummer heb ik meermaals gevraagd per mail. Na een 3e mail verkreeg ik pas de code. Het is nu 19 maart en ik heb jammer genoeg nog steeds geen pakket ontvangen, en ook mijn geld niet terug.

De klantenservice is ronduit belachelijk. Telefoon nemen ze niet op, reageren op mailtjes duurt erg lang en informatie aanleveren kost erg veel moeite.

Mijn bestelling van 3 januari 2021 is verloren gegaan. Die conclusie hebben we kunnen trekken. Jammer dat het mijn (dure) videokaart betreft, maar goed, dat kan gebeuren. Echter ben ik, vandaag de dag, nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen. Dit gaat uiterst moeizaam en stroef. Taalbarriere is er niet, maar communicatie is slecht. Ik word niet op de hoogte gehouden van de stand van zaken en ik moet continue zelf contact leggen. AIO heeft mij welgeteld 1x uit eigen beweging gebeld nadat ik om reactie had gevraagd. Nee, dit bedrijf kan nog een hoop leren en verbeteren op kun klantenservice. Ze wekken bij mij continue het idee dat ik aan het lijntje gehouden word. Ik heb aangifte gedaan tegen AIO bij de politie, waarschijnlijk zonder enig nut. Maar ik hoop dat het zijn nut uiteindelijk zal vinden.

Ik hoop dat mensen zich goed realiseren wat dit voor een bedrijf is. Wellicht dat wanneer ze goed leveren en de hardware goed werkt, alles prima verloopt. Alleen kijk heel erg uit dat je onverhoopt in contact moeten komen met de klantenservice. Want dan staat je een hoop frustratie en gebrek aan communicatie te verwachten.

Edit:
Wonderbaarlijk genoeg, na het schrijven van deze review, is het vandaag (23 maart) afgerond. Ik ben blij dat ik mijn geld terug heb. Punt blijft dat ik de klantenservice slecht vind.

Beste renedis

Bij jouw order hebben we inderdaad wat steken laten vallen en dat valt niet goed te praten.

Ik wil je echter meegeven dat we naar aanleiding van uw case ons beleid aangepast hebben. Vanaf nu gaan we in geval van transport issues zelf terugbetalen of vervangen binnen een termijn van twee weken en niet meer afwachten tot de case bij de transportpartner afgesloten is.

- Bram

Scorekaart voor All In One Systems