SpareIT

Goede en duidelijke website. Verzendkosten waren iets aan de hoge kant, als je vergelijkt met andere webwinkels. Echter is dit ook terug te zien in de kwaliteit, in zeer positieve zin. Zie ook kopje verzending. Product bleek niet compleet, maar na snel contact met de RMA prima opgelost. Dus de hele keten van bestellen tot nazorg zit prima in elkaar bij deze partij.

Zoals eerder gezegd de verzendkosten zijn wat hoger, echter vertaald dat zich terug in een zeer stevige verpakking en het product is in die verpakking ook goed vastgezet. Dus tijdens transport zit het wel snor. Ik was aangenaam verrast door de goede manier van verpakken. Alleen duurde het daardoor ook weer langer voordat ik het product uit de verpakking had gekregen ;)

Bij de initiële bestelling miste een bevestiging plaatje. Nadat het aangegeven was als RMA, goed formulier alleen kon ik niet de juiste keuze maken, kreeg ik al vrij snel een goede en passende oplossing aangeboden. En deze werd ook zonder extra kosten opgestuurd.

Scorekaart voor SpareIT